Foreneset verstasjon

Har satt opp den gamle værstasjonen inne på hytta, som ligger inne på Foreneset ved jelsa i Ryfyket. Håper det vil svive greit selv om det ikke er folk tilstede hele tiden. Har fått satt sensorer på greie plasser utenom vindmåler. Den står ikke så bra plassert, hytta ligger forholdsvis i le for vind med mange høye trær rundt.

foreneset

Siden er noe forenklet , minst mulig opplastning og for den skal være lettere å drive. Det minste mengde nedbør som måles er 1mm. Temperatur sensor har en hjemmelaget solbeskyttelse med dagvifte. Det bør kunne bli en bra stasjon ut av dette.

Siden vil nok få noe oppdateringer etter vært, som Rekorder og muligens andre grafer.

I toppen på siden der det står «Foreneset verstasjon» så hadde det vært fint med en logo som jeg har på Regnskvett.com. Om det skulle være noen kreative så ønsker og bidra så hadde det vært fint. størrele på loggo er 770 x 85. Ønkes det noen bilder til oppgaven så ordner jeg det. :-)

Ta en titt her Foreneset verstasjon. Det er også en link i bunn på Navigasjon til siden.

One Response to “Foreneset verstasjon”

  1. Torjan sier:

    Hepp! Fått inn et forslag på logo. Men tar gjerne i mot fler!

Leave a Reply

*